Helden dag 5

HEET HEET HEET HEET HEET HEET HEET HEET HEET HEET HEET HEET HEET HEET HEET HEET HEET

Dit is de kortste samenvatting van deze dag, hadden we al gezegd dat het HEET was vandaag? Maar wat was het gezellig  ondanks al die hitte!

Vandaag  zijn wij naar Speelland bij de Beekse Bergen geweest. Daar hebben wij een heerlijke dag gehad en veel plezier met elkaar beleefd. Voor een sfeerimpressie zie de foto’s van vandaag. 🙂

In Speelland was de slogan; SMEREN, DRINKEN, MELDEN. De (meeste) kinderen hadden op het park vandaag de vrijheid om te gaan en staan waar ze wilden en hier maakten ze ook dankbaar gebruik van; glijden, waterfietsen, zwemmen, in een auto, springen en nog veel meer.

Na een heerlijke dag in Speelland was het uiteindelijk toch weer tijd om terug naar het kamp te gaan en was het tijd om te gaan eten, met de spooktocht in het achterhoofd heeft het menu het thema Super Scary.

De kinderen hebben pasta en een waterijsje gekregen.

Op het moment van schrijven lopen de kinderen nu in het bos hun spooktocht. Dit wordt weer flink gruwelen en griezelen in het bos want er werd al een paar dagen de aanwezigheid van een geest gevoeld. Hij heeft zichzelf zelfs al op het kamp laten zien door rode handafdrukken achter te laten op ramen en deuren.

Wij hopen maar dat iedereen nog kan slapen vannacht. Na de spooktocht krijgen ze nog een lekker worstenbroodje.

  
 

Facebook Comments

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.