Algemene informatie


Alle ouders ontvangen in de eerste week een informatiebrief met een aantal algemene aanwijzingen, waaronder een lijst van spullen die de kinderen bij zich zouden moeten hebben wanneer zij op kamp gaan. Ook worden in deze brief een aantal belangrijke zaken voor u op een rijtje gezet, zodat u weet waar u en uw kind(eren) aan toe zijn.

Op deze internetsite kunt u nog veel meer informatie vinden, bijvoorbeeld over teken, maar ook over zaken als pesten, allergieën en natuurlijk de kampregels. Deze en andere veel gestelde vragen vindt u in het menu hierboven.

Wanneer u de informatie die u zoekt niet op onze internetsite kunt vinden, kunt u altijd contact met ons opnemen. In veel gevallen hebben wij een pasklaar antwoord voor u, en anders helpen wij u graag op weg.

Als kleine tegenprestatie vragen wij u om ons ook een beetje te helpen door informatie die van belang is voor het welzijn van uw kind(eren) tijdig aan ons door te geven. De meeste zaken als dieetwensen en allergieën heeft u op het inschrijfformulier kunnen aangeven.

Maar het kan ook gebeuren dat uw kind vlak voor kamp een medische behandeling heeft moeten ondergaan, waarvan wij op de hoogte moeten zijn. Ook zaken die een grote indruk op uw kind hebben gemaakt, zoals het overlijden van een familielid, horen wij graag. Wij zullen er dan rekening mee houden. Natuurlijk behandelen wij dergelijke informatie met de grootste zorgvuldigheid.

Wij geven er de voorkeur aan om belangrijke informatie per post of e-mail te ontvangen, maar we kunnen het ons ook heel goed voorstellen dat u over bepaalde zaken liever persoonlijk contact met ons heeft. Daarom hebben wij hieronder ook de telefoonnummers van de contactpersonen vermeld. Voor algemene en niet spoedeisende aangelegenheden kunt u ons bereiken via 06-12583870

Reacties zijn gesloten.