LIONS – Inschrijfformulier 2024

Dit inschrijf formulier is bedoelt voor kinderen ouder dan 15 jaar die graag meewillen als “Lion”
Zijn uw kinderen tussen de 7 en 14 jaar en willen zij graag deelnemen aan het kamp gebruik dan dit inschrijfformulier

Informatie over het lions programma is hier te vinden

LETOP anders dan andere jaren is de kampweek in 2024 éénmalig in de 2de week van de goudse zomervakantie (zaterdag 20 juli t/m vrijdag 26 juli)


Inschrijfformulier Lions

Over u

Over uw kind

Medicatie

Denk aan ritalin, paracetamol, ventolin, ibuprofen, histamine, menstruatie regulatie middelen ect

Dieet wensen

Mag uw kind vanwege uw geloof producten niet (denk aan varkens of rund vlees), of mag uw kind vanwege allergieën producten niet horen we dit graag zodat we hier rekening mee kunnen houden bij de maaltijden

Overig

Hierbij valt te denken aan kleine ongemakken die niet in het inschrijfformulier genoemd zijn, zoals zindelijkheid, wagenziekte of heimwee. Het zijn vaak kleine ongemakken waar wij prima mee om kunnen gaan, maar het is wel zo prettig wanneer we soms een beetje extra voor uw kind kunnen betekenen. Is er diagnose voor bijvoorbeeld ADHD, ADD, PDD-NOS ect. (mogelijke nemen we in dit geval contact met u op, om samen met u te bekijken hoe we uw kind het beste kunnen begeleiden tijdens de kampweek)
Tijdens de kampweek worden er foto’s en filmpjes gemaakt welke we delen via onze website en facebook pagina om u als thuisfront mee te laten genieten van al onze belevenissen. Sinds 2018 is er vernieuwde regelgeving (AVG) van kracht geworden waarin o.a. is opgenomen dat we u hier vooraf toestemming voor dient te geven.
Bij voorkeur vesturen wij alle informatie, facturen ect via de email. Ontvangt u de informatie liever over de post, geen probleem geef dit dan hier aan

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.