Vrijwilligers

Bert Schouten:
Hoi, ik ben Bertus.
In de jaren 60 ging ik mee als Gouds bleekneusje en ben daarna als leiding meegegaan.

Wat ik leuk vind aan het GVK is dat je er lekker een weekje kan ravotten en avonturen kan beleven, plezier hebben staat voorop.

De laatste jaren zorg ik samen met Mitchell en Teun voor het eten en dat proberen we zo lekker mogelijk te maken.  En als je een het keertje niet lust dan krijg je wat anders geen probleem.

Ik ben getrouwd met Annet en heb 1 zoon (die is ook mee geweest) en we hebben ook een hond die luistert naar de naam Ilja.

Ik hoop je te zien, doei!


Vera Zeldenrust:
Hallo allemaal, ik ben Vera en als ik niet op kamp ben, werk ik als jurist op een Belgische bierbrouwerij. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en naar de bibliotheek (ja, echt). Meer dan vijftien jaar geleden ging ik voor het eerst mee op kamp als leiding en ik ben super trots om te zien dat sommige kinderen die ik in mijn groepjes heb gehad nu zelf mee gaan als leiding! Naast groepsleiding ben ik voorzitter van het bestuur. Zelf woon ik sinds tien jaar in Brussel, maar als geboren en getogen Gouwenaar is het een groot plezier om in de zomer een week door te brengen met de Goudse jeugd:)


Vanaf 2012 ben ik betrokken bij het GVK, en na 10 jaar het spelhok bestiert te hebben zal ik dit jaar mee gaan als groeps leider. Na jaren van uitzetten van allerlei activiteiten kijk ik er naar uit om dit jaar samen met de kinderen mee te doen met de activiteiten.

In mijn vrije  tijd ben ik ook regelmatig in de bossen rond Leersum te vinden, maar dan om de mountainbike routes onveilig te maken.

Buiten de kampweek om vervul ik de functie van secretaris, dus bij deze heeft u ook een gezicht bij alle mails en brieven verstuurd vanuit het secretariaat!


Nikki Oppelaar
Jaaaaaren geleden rolde ik als vrijwilliger binnen bij het GVK, destijds nog voor mijn stage binnen de hulpverleningsopleiding die ik volgde. Dat diploma heb ik nu gelukkig allang op zak. Ik woon nu in Rotterdam en werk als jongerencoach met jongeren die problemen hebben op meerdere levensgebieden. Ook na de opleiding is het GVK altijd gebleven. Ik heb super veel zin in weer een jaar gezelligheid, vakantie, water-, moddergevechten, zwemmen tenten bouwen en marshmallows bij het kampvuur.


Mijke de Jong:
Vanaf 2007 ga ik al mee met gvk. Eerst als kind, een aantal jaar als lion, als hulpleider en nu ben ik spelhok leider. Ik vind het al vanaf kleins af aan een super toffe week vol met plezier. Van speurtochten naar een filmavondje, voor iedereen is er wat leuks.

Momenteel studeer ik bos-en natuurbeheer en ben ik gespecialiseerd in mens en natuur. Dus wil je iets weten? Vraag maar raak! Ook hockey ik veel en werk ik achter de bar in de horeca.

Ik heb er weer zin in!


Foeke de Jong:
Ik ben Foeke de Jong, hoofdleider van het GVK.
Vroeger gingen mijn kinderen als deelnemer mee, zo kwam ik in aanraking met het GVK.

Het samenwerken met een groep enthousiaste vrijwilligers om zoveel mogelijk kinderen een super week te geven, is zo leuk om te doen!

In het ‘normale’ leven ben ik financieel adviseur en help ik mijn klanten met verzekeringen en het kopen van een huis. Ik heb een relatie met Judith, uit Breda en twee kinderen, waarvan één (Mijke) ook mee gaat. Tot gauw allemaal!!


Anouk Bakker:
Hoi allemaal! Ik ben Anouk en ga al jaren met plezier mee op kamp. Eerst als kind, toen als Lion en nu als kampfotograaf en reporter! Dat betekend dat ik de foto’s op het kamp verzorg en deze online zet elke kampdag, met daarbij ook de dagelijkse verslagen van onze avonturen op kamp! Tijdens de kampweer zie je mij dus overal en nergens.

In het dagelijkse leven werk ik als begeleider voor mensen met een verstandelijke beperking, ik ben veel onder de mensen dus. Ik heb er zoals elk jaar weer heel veel zin in en kijk ernaar uit om iedereen weer te zien! Zie ik jou dit jaar ook?


Haylie van vliet:
Mijn naam is Haylie. Inmiddels ben ik alweer 20 jaar en ga ik al 8 jaar mee met het GVK. Op het moment werk ik fulltime als recruiter & ben ik druk aan het sporten en ga ik veel met mijn vrienden op pad.

Waarom ik meega met het GVK? Al sinds 2014 ga ik mee met het GVK als kind. In 2017 ben ik als LION meegegaan en sinds 2019 ben ik leiding geworden. Sinds dit jaar ben ik ook algemeen bestuurslid van het GVK. Het heeft een speciaal plekje in mijn hart gekregen!


Sebastiaan Bergers:
Hey, ik ben Sebastiaan, al kennen de meeste mij als Bas.
Ik ben 28 jaar oud. Het GVK heb ik leren kennen via mijn vriendin, Sietske. Zij had mij uitgenodigd om in 2014 mee te helpen met de spooktocht. Vanwege de gezellige open sfeer van het team en het zien van het plezier van de kinderen ben ik als begeleider sinds 2015 meegegaan.

In het dagelijks leven werk ik als regie verpleegkundige in de wijk en in het ziekenhuis. Vanwege mijn beroepsfunctie werk ik ook regelmatig met jongeren en kinderen. Binnen het kamp ben ik naast begeleider, ook een van de EHBO’ers.

Mijn doel binnen GVK is om met elkaar de kinderen een vakantiekamp te bieden waarvan ze genieten en nooit meer vergeten.


Tamara den Boer:
Hallo, ik ben Tamara! Inmiddels ga ik al meer dan vijftien jaar mee met het GVK. Eerst als kind, daarna als LION, vervolgens in de keuken en toen nog eens een paar jaar als groepsleiding.  Sinds een aantal jaar ben ik begeleider van de LIONS (leiding in opleiding). Het is heel mooi en gek tegelijk om de rollen nu omgedraaid te hebben. Ik geniet er dan ook met volle teugen van! Ook ben ik al een tijdje bestuurslid van het GVK.

In het dagelijks leven volg ik de studie Sociaal Juridische Dienstverlening aan de HU. Ik werk als klantenservice medewerker bij een bedrijf dat zonnepanelen verhuurd.  In mijn vrije tijd speel ik gitaar, lees ik boeken, doe ik vrijwilligerswerk en bezoek ik festivals.

Elk jaar met het GVK is er weer eentje voor in de boeken. Al die lachende gezichten tijdens de kampweek, daar word iedereen toch gelukkig van!


Hanneke Broekhuijzen:
Ik ben Hanneke Broekhuijzen. Sinds 2007 ben ik betrokken bij het GVK. Het is mooi om de groei te zien van de kinderen die jaarlijks met kamp meegaan. Zelfs dat er in die jaren ook een aantal zijn doorgegroeid als begeleider. Kinderen en begeleiders van het GVK krijgen geen genoeg van de avonturen en pret die we tijdens de kampweek met elkaar beleven.

Ik werk bij Gemiva op een kinderdagcentrum en zorg daar voor een groep kinderen met een Ernstig Meervoudige Beperking. Op mijn werk en ook tijdens het kamp ontferm ik me over de groep kinderen die ik mag verzorgen.

Mijn beide kinderen gaan ook met veel plezier met het kamp mee. Ik ben dol op knutselen, spelletjes spelen, survivaltochten waarbij je vies wordt en watergevechten- het kan niet gek genoeg bij het GVK!!!


Sietske van Hoorn:
Hallo, ik ben Sietske en ga al sinds 2010 mee als groepsleiding met het gvk.
In mijn dagelijks leven ben ik Goudsmid en in mijn vrije tijd kan je me onderwater vinden.
ik doe aan Onderwaterhockey en duiken! Dus ben je me kwijt? Zoek onderwater…

Daarnaast ben ik ook erg benieuwd hoe lang jij je adem kan inhouden!
Het zal je dan ook niet verbazen dat ik gek ben op waterspelletjes bij mooi weer en graag de films Aquaman en Atlantis kijk bij wat minder weer.

Naast alle wateractiviteiten op het gvk ben ik ook dol op het survivallen, de spooktocht en gewoon een potje kaarten.
Maar het meeste geniet ik van de lachende gezichtjes van de kids en ze ieder jaar weer te zien groeien tot uiteindelijk lion en leiding.


Timo Hovius
Hoi, ik ben Timo. Naast mijn werk in de logistiek ben ik ook nog Judoleraar. Ik ben een aantal jaar geleden bij het GVK betrokken geraakt door een mede vrijwilliger. Sindsdien help ik met veel plezier mee als groepsbegeleider aan dit fantastische kamp. Naast mijn rol als vrijwilliger zit ik ook in het bestuur als Penningmeester. Ieder jaar kijk ik uit naar het helpen verzorgen van een leuk kamp voor alle kinderen. Een week vol plezier en lol met iedereen.


Thyara
Hey hoi, Ik ben Thyara! Als klein kind van 6 ging ik al mee op GVK. Elk jaar keek ik erna uit om weer mee te gaan. Naarmate ik ouder werd ging ik mee als Lion (hulp leiding in opleiding) en sinds heden ga ik mee als leiding. Ik ben afgestudeerd aan het evenement organisatie en maak van elk event een feestje. In dagelijks leven doe ik aan kickboksen en het organiseer ik  evenementen.

Een week lang genieten van het natuur, nieuwe mensen leren en een bol vol avontuur. Niks is leuker dan de kampweek om er even tussen uit te gaan. Ik heb er zin in!!


Mitchel Breedijk
Dag iedereen, mijn naam is Mitchel. Ik ga al mee met het GVK sinds ik 5 jaar oud ben.  Ik ben op kamp mee gegaan omdat mijn moeder als kind ook meeging. Ik heb het altijd leuk gevonden en heb altijd mezelf kunnen zijn. Altijd als ik terug kwam van kamp was ik heel vrolijk en vond ik het jammer dat het voorbij was.

Ik ben ook mee geweest als LION ( leiding in opleiding). Dit jaar ga ik mee als leiding. Ik kijk er elk jaar weer naar uit!


Senna Yousfi
Ik ben Senna en ik ga al ongeveer 10 jaar mee met het GVK. Ik ben 21 jaar oud en doe de opleiding Maatschappelijke Zorg. Naast mijn opleiding heb ik een eigen bedrijfje.

Zelf ben ik eerst als kind en daarna als LION meegegaan. Elk jaar is het weer een feestje tijdens de kampweek. Als kind was dit een super ervaring. Ook als leiding heb ik er super veel zin in!


Teun
Hoi allemaal! Ik ben Teun en ik ga dit jaar de keukenstaf versterken met het maken van het lekkere eten.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als functioneel beheerder bij Hydralogic. Ik ben recent afgestudeerd met land- en watermanagement. Ik hou me hier bezig met projecten en kaartjes maken over water.

Ik kijk uit naar een week met heel veel lol én de keuken.
Groetjes, Teun

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.