Vrijwilligers

John Geul:
Mijn naam is John Geul en ben voor het GVK hoofd leider.
Ik ben 59 jaar, vader van drie kinderen en opa van nu nog 3 kleinkinderen, de vierde is onderweg. Mijn werk is het hebben van een eigen zorgorganisatie samen met een vennoot waarmee wij zorg bieden vanaf huishoudelijke hulp tot aan jeugdzorg.
Mijn hobby is handbal en ben trainer van een herenteam in Hellevoetsluis. Verder maak ik graag muziek.
Het GVK is elk jaar weer geweldig om mee te maken. Het zien van de lachende gezichten van ongeveer 60 kinderen is elk jaar weer top om te zien. Mijn taak is het begeleiden van de vrijwilligers en als hoofdleider de regie te houden zodat alles goed verloopt. Dit doe ik natuurlijk niet alleen maar juist samen met alle top vrijwilligers die er al jaren bij zijn.

We maken er weer een mooi jaar van


Intan Schouten:
In 2008 ben ik voor het eerst meegegaan als vrijwilliger in het keukenteam. Ik was toen door mijn schoonvader, Bert Schouten en mijn man, Kevin Schouten, aan GVK voorgesteld. Sindsdien ga ik bijna elk jaar mee op kamp. Vanaf mijn tweede jaar op kamp ging ik altijd mee als begeleiding van verschillende leeftijdsgroepen. Verder ben ik een aantal jaren binnen het bestuur actief geweest als secretaris en algemene bestuurslid. En nu ben ik al voor een aantal jaren te vinden in de keuken als lid van het keukenteam.

Verder ben ik afkomstig uit Indonesië. Sinds 2005 ben ik naar Nederland verhuisd samen met mijn moeder en zusje. In het begin ben ik meegegaan met het kampweek om mijn taalontwikkeling te vergroten. Inmiddels werk ik als persoonlijk begeleider bij een woonlocatie voor mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel) en lichamelijk beperking van Gemiva SVG groep en vind ik het nog steeds erg leuk om mee te gaan met de GVK-week. Dit komt omdat er een week is met gezellige mensen, mooi weer, lekkere eten en veel leuke activiteiten. Samen met alle vrijwilligers doen we natuurlijk ons best voor, om er een hele leuke kampweek van te maken.


Bert Schouten:
Hoi ik ben Bert en ik heb een lied in mijn hoofd; ken je mij wie ken je dan?
Nou dat is niet zo moeilijk als het om het GVK gaat, als kind ging ik mee om vervolgens niet meer weg te gaan. De kinderen zien stralen, het samenwerken met jonge mensen en met de oudere leiding. Alles wel gedaan in het kamp, leiding, spelleider, hoofdleider, voorzitter en nu sinds een jaar of 5 weer als keukenleider bezig kinderen een leuke week te bezorgen, maar niet alleen natuurlijk m’n schoondochter Intan, Lisenka en Mitchel dragen hun steentje bij. We Koken, wassen, en boenen vanzelf hoort daar plezier maken bij, ook na ca 46 jaar verheug ik me nog steeds elk jaar op de kampweek.


Denise Caron:
Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Denise en sinds 2016 betrokken bij het GVK.
Toen stond ik eerst in de keuken maar sinds dit jaar ga ik mee als leiding en samen met de andere vrijwilligers gaan we er dit jaar weer een feest van maken.
Ik ben opgegroeid in Nootdorp maar woon sinds kort in Rotterdam vanwege mijn studie tot Maritiem Officier. Als klein meisje ging ik zelf ook altijd mee op kamp dus toen ik gevraagd werd zei ik gelijk ja.
Tot op kamp!!


Justin den Boer:
Hoi ik ben Justin, 19 jaar en ga nu voor de 7de keer mee op kamp.
Eerste 3 keer als kind meegeweest, daarna 2 jaar als Lions en nu dus voor de 2de keer als leiding.
In het dagelijkse leven ben ik infra monteur
Dit jaar gaan we er weer een feest van maken!


Vera Zeldenrust:
Hallo allemaal, ik ben Vera en als ik niet op kamp ben, werk ik als jurist op een Belgische bierbrouwerij. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en naar de bibliotheek (ja, echt). Meer dan tien jaar geleden ging ik voor het eerst mee op kamp als leiding en ik ben super trots om te zien dat sommige kinderen die ik in mijn groepjes heb gehad nu zelf mee gaan als leiding! Sinds een aantal jaar doe ik de begeleiding van de Lions. Dit zijn jongeren tussen de 15 en 18 jaar vaak zelf mee geweest zijn op kamp als kind en die overdag de leiding helpen op de groepen. Zelf woon ik sinds zes jaar in Brussel, maar als geboren en getogen Gouwenaar is het een groot plezier om in de zomer een week door te brengen met de Goudse jeugd:)


Hanneke van der Lugt:
Hanneke van der Lugt: Al 10 jaar ga ik met heel veel plezier als leiding met kamp mee. Ik vind het fantastisch om de kids elk jaar weer ‘groter’ terug te zien. In het dagelijks leven ben ik management assistente, afgelopen jaar ten huwelijk gevraagd door Vincent Broekhuizen (ook vrijwilliger), moeder van 2 kinderen, Sean (5) en Callen (2). Het kamp wordt onze kinderen met de paplepel ingegoten. Sean draait dit jaar voor het eerst in de jongste groep mee.


Sterre Greenwood:
Ik ben Sterre, ik ben 16 jaar en dit is al mijn 2de jaar als lion en het 10de jaar dat ik meega. Ik doe het met veel plezier en ik zorg met de rest van de leiding dat het een leuke week wordt voor de kinderen.


Lisenka Ranselaar:
In 2015 (gevraagd door mijn collega Bert Schouten) voor het eerst meegegaan als vrijwilliger op het GVK en sindsdien ga ik elk jaar met heel veel plezier weer mee!
Je kan mij vinden in de keuken waar ik samen met het keukenteam zorg voor ontbijt, lunch, avondeten en lekkere snacks voor tussendoor. Het liefst ook in de lijn van het thema wat elk jaar weer een leuke uitdaging is om te doen! Hopelijk genieten de kids ook dit jaar weer van het eten en maken we er weer een geweldige kampweek van!!


Vincent Broekhuijzen:
Ik werk als gedetacheerde bij een bank.
Vroeger ben ik als kind diverse keren meegeweest met het kamp van het GVK. Sinds 2007 ben ik weer betrokken geraakt bij de vereniging en heb ik diverse functies uitgevoerd (penningmeester en leiding). De laatste jaren neem ik tijdens kampweek de zorg op me voor mijn eigen kinderen en zorg ik tevens voor diverse hand-en-span diensten. Dit jaar draait mijn oudste zoon voor het eerst in de jongste groep mee.


Remco de Jong:
vanaf 2012 ben ik betrokken bij het GVK, en vanaf 2013 ga ik mee activiteiten coördinator (spelhok leider) tijdens de kampweek. In de maanden voor het kamp verzinnen we een mooi week programma zodat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Maar met het nederlandse weer is het toch elk jaar weer improviseren tijdens de week

Buiten de kampweek om vervul ik de functie van secretaris, dus bij deze heeft u ook een gezicht bij alle mails en brieven verstuurd vanuit het secretariaat!


Nikki Oppelaar
Alweer 10 jaar geleden rolde ik als vrijwilliger binnen bij het GVK, destijds nog voor mijn stage binnen de hulpverleningsopleiding die ik volgde. Dat HBO-diploma heb ik nu allang op zak, maar het GVK is altijd gebleven. Ik heb super veel zin in weer een jaar gezelligheid, vakantie, watergevechten, moddergevechten… en weet ik waar we allemaal nog meer mee gooien. De doperwtjes en vla vliegen je bij mij om de oren.
Tot snel!


Sanne van Eijsden:
Ik ben 17 jaar en ik zit op een school voor toerisme en recreatie. In de toekomst wil ik gaan werken op een vakantiepark bij de animatie. Tijdens de GVK kampweek leer ik alvast heel veel voor later. Ik ga dit jaar voor de 4e keer mee en ik ga elk jaar weer met plezier mee. Dit jaar maak ik de foto’s en schrijf ik stukjes in de kampkrant.


Mijke de Jong:
Vanaf 2007 ga ik al mee met gvk. Eerst als kind, een aantal jaar als lion, als hulpleider en nu ben ik spelhok leider. Ik vind het al vanaf kleins af aan een super toffe week vol met plezier. Van speurtochten naar een filmavondje, voor iedereen is er wat leuks. Ik heb er weer zin in!


Chantal van der Veen:
Ik ben gevraagd door mijn collega Bert Schouten om mee te gaan als vrijwilliger. Dit jaar ga ik voor het eerst mee als leiding van een groep. Ik ben getrouwd met Peter en samen hebben wij 2 kinderen. Mats van bijna 4 en Nova van 2 jaar.
Die gaan allemaal niet mee en daarom heb ik mijn handen vrij om met jullie te kletsen, spelen, voetballen, dansen, zingen en nog veel meer!
Ik kijk er naar uit om alle verhalen van Bert over het kamp in de praktijk te zien!
Tot snel! We gaan er een gezellige kampweek van maken!


Foeke de Jong:
Ik ben Foeke de Jong, en ga dit jaar voor het eerst mee als begeleider.
Mijn kinderen zijn vroeger vaak meegegaan op GVK, dus heb ik al jaren hele enthousiaste verhalen gehoord.
De laatste jaren heb ik iets van de sfeer mogen proeven, door mee te helpen met de spooktocht.

In het dagelijkse leven ben ik financieel adviseur
Ik kijk uit naar een onvergetelijke week !!


Dirk-Jan den Butter:
Hoi mijn naam is Dirk-Jan of ze noemen mijn ook wel DJ
Ben 53 jaar en vader van 4 dochters ze zijn 25 jaar 23 jaar en mijn jongste twee 12 jaar en 10 jaar. De jongste twee gaan voor de tweede keer mee met GVK kamp
Ik ben opa van 3 klein kinderen, 1 kleinzoon (1.5 jaar) en 2 kleindochters (4 jaar en 4 maanden).
Ik ben werkzaam bij 24 uur service en bij sport punt Gouda.


Devika den Boer:
Hallo!,
Ik zal me even voorstellen, ik ben Devika den Boer.

Vroeger ben ik vaak meegeweest als kind zijnde met GVK.
Een week lang pret, en goede zorg!
Erna was ik meegweest als hulp leiding, Lion.
Ik vond het super leuk om te doen.
Ben er eventjes tussen uitgeweest, want ik heb best een druk leven.
Even vrij maken voor een leuk weekje om als leiding mee te gaan laat ik zeker niet lopen!.


Anouk Bakker:
Hoi!
Ik ben Anouk, ben 14 jaar en ga al sinds Mn 7e mee naar gvk. Dit jaar ga ik voor de eerste keer mee als Lion: hulp leiding! Ik vind het zelf een te gek kamp om mee te gaan! Het wordt zoals ieder jaar weer een feestje!! 🙂


Haylie van vliet:
hoi ik ben Haylie en ik ben 16 jaar. Het eerste jaar dat ik mee ging was in 2014. Als 12 jarig meisje vond ik het heel erg spannend om mee te gaan, vooral omdat ik alleen nog maar op groep 8 kamp was geweest. Toen ik terug kwam van kamp was mijn moeder verbaasd dat ik van een stil terug getrokken meisje veranderd was naar een vrolijk en spontane meid. Ik ga dit jaar voor het 2de jaar mee als lion en heb er super veel zin in. ik geniet altijd van al die blije gezichten van de kids. Ik kijk er ontzettend naar uit. Tot snel!


Sebastiaan Bergers:
Hey, ik ben Sebastiaan, al kennen de meeste mij als Bas.
Ik ben 28 jaar oud. Het GVK heb ik leren kennen via mijn vriendin, Sietske. Zij had mij uitgenodigd om in 2014 mee te helpen met de spooktocht. Vanwege de gezellige open sfeer van het team en het zien van het plezier van de kinderen ben ik als begeleider sinds 2015 meegegaan.
In het dagelijks leven werk ik als regie verpleegkundige in de wijk en in het ziekenhuis. Vanwege mijn beroepsfunctie werk ik ook regelmatig met jongeren en kinderen. Binnen het kamp ben ik naast begeleider, ook een van de EHBO’ers.
Mijn doel binnen GVK is om met elkaar de kinderen een vakantiekamp te bieden waarvan ze genieten en nooit meer vergeten.

Tamara den Boer:
Hallo, ik ben Tamara en zal dit jaar meegaan als groepsleiding. Als kind ben ik heel wat jaren mee geweest met het GVK. Hierna ben ik doorgegaan als Lion, omdat ik het zo erg naar mijn zin had op kamp. Vervolgens heb ik een aantal jaar in de keuken gestaan en inmiddels ben ik dus een paar jaar groepsleiding. Ik ben 23 jaar en ik ga aankomend jaar beginnen aan een opleiding aan de Hogeschool. In mijn vrije tijd speel ik gitaar en bezoek ik vooral festivals. Elke jaar met het GVK is er weer eentje voor in de boeken. Al die lachende gezichten tijdens de kampweek, daar word iedereen toch gelukkig van!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.