Inschrijfformulier 2024


Wilt u liever een inschrijfpakket per post ontvangen? Geen probleem. Op verzoek sturen we u kosteloos zo’n inschrijfpakket toe, met daarin onder meer twee inschrijfformulieren en een voorgeadresseerde antwoordenveloppe.
Wanneer u nog vragen hebt omtrent de inschrijving van uw kind(eren) en het antwoord niet op onze internetsite kunt vinden, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen. In veel gevallen hebben wij een pasklaar antwoord voor u, en anders helpen wij u graag op weg. U kunt een mailtje sturen naar info@gvk-online.nl.

LETOP anders dan andere jaren is de kampweek in 2024 éénmalig in de 2de week van de goudse zomervakantie (zaterdag 20 juli t/m vrijdag 26 juli)


Inschrijfformulier

Over u

Over uw kind

Zwemmen

Voor ons het belangrijk te weten of uw kind zwemvaardig is.
kinderen met zwembandjes worden door ons altijd 1 op 1 begeleid in het zwembad.

Medicatie

Denk aan ritalin, paracetamol, ventolin, ibuprofen, histamine, menstruatie regulatie middelen ect

Dieet wensen

Mag uw kind vanwege uw geloof producten niet (denk aan varkens of rund vlees), of mag uw kind vanwege allergieën producten niet horen we dit graag zodat we hier rekening mee kunnen houden bij de maaltijden

Overig

Hierbij valt te denken aan kleine ongemakken die niet in het inschrijfformulier genoemd zijn, zoals zindelijkheid, wagenziekte of heimwee. Het zijn vaak kleine ongemakken waar wij prima mee om kunnen gaan, maar het is wel zo prettig wanneer we soms een beetje extra voor uw kind kunnen betekenen. Is er diagnose voor bijvoorbeeld ADHD, ADD, PDD-NOS ect. (mogelijke nemen we in dit geval contact met u op, om samen met u te bekijken hoe we uw kind het beste kunnen begeleiden tijdens de kampweek)
Tijdens de kampweek worden er foto’s en filmpjes gemaakt welke we delen via onze website en facebook pagina om u als thuisfront mee te laten genieten van al onze belevenissen. Sinds 2018 is er vernieuwde regelgeving (AVG) van kracht geworden waarin o.a. is opgenomen dat we u hier vooraf toestemming voor dient te geven.
Wij verwelkomen u en uw kind graag op de kamp locatie in Leersum. Mocht het niet mogelijk zijn om uw kind zelf te brengen en/of op te halen horen we dat graag zodat we op zoek kunnen naar een passende oplossing om uw kind op te halen in Gouda. Ook als na de aanmelding onverhoopt blijkt dat u toch niet in de gelegenheid bent, kunt u altijd contact met ons opnemen
Bij voorkeur vesturen wij alle informatie, facturen ect via de email. Ontvangt u de informatie liever over de post, geen probleem geef dit dan hier aan

Reacties zijn gesloten.