Sponsor worden?


Wel eens de held van een kind willen zijn?
Het Gouds Vakantie Kinderfeest staat volop in de belangstelling van de media. Zowel lokale als regionale media zorgen voor optimale exposure.
U kunt profiteren van deze aandacht door uw naam te verbinden aan het Gouds Vakantie Kinderfeest.

Hier onder zetten wij de belangrijkste mogelijkheden om ons te steunen even op een rijtje. Er is vast een passende heldendaad voor u te vinden! Had u zelf iets anders in gedachten? Laat het ons even weten. Dan bieden we u graag een sponsorovereenkomst op maat aan.

De Helden van het GVK
De Helden van het GVK zijn bedrijven, instellingen of particulieren, die met hun bijdrage er met andere woorden voor zorgen, dat onze vereniging tegen een lage prijs zowel de traditionele kampweek als losse evenementen speciaal voor de minder bedeelde kinderen kan organiseren.

Als particulier bent u met een donatie van € 45,- al onze Held. Voor een bedrijf of instelling komt het Heldendom pas bij een donatie vanaf € 90,- of steun anderszins substantieel van aard (bijv. het ter beschikking stellen van materiaal voor spellen en activiteiten) binnen handbereik.

Maar wat krijgen onze Helden voor hun goede daden terug? In het algemeen geldt natuurlijk dat weldoen voldoening schept. Met uw bijdrage helpt u kinderen aan een onbezorgde vakantie, die daaraan fijne herinneringen overhouden en u daar indirect eeuwig dankbaar voor zullen blijven.

Daarnaast zijn wij trots op onze Helden en zullen wij die trots van de daken schreeuwen door uw naam op onze website en in onze kampkrant te vermelden. Bedrijven en instellingen kunnen zelfs met hun interactieve logo op onze website prijken. Stelt u echter prijs op uw anonimiteit, dan zullen wij die wens vanzelfsprekend respecteren en is uw ware identiteit veilig bij ons.

Daarenboven maken alle bedrijven en instellingen kans om tot Superheld uitgeroepen te worden. Een batmobiel of cape zal dan niet nodig zijn om door iedereen als onze Superheld herkend te worden, want wij zullen ervoor zorgen dat uw bedrijf of instelling in persberichten, mailings en op onze evenementen de extra aandacht krijgt, die het vanwege uw steun aan ons verdient!

Een heldendaad op maat
Of u nu als particulier € 45,- of als bedrijf annex instelling € 90,- doneert, dat bedrag of een veelvoud daarvan zal altijd besteed worden aan de financiële ondersteuning van de kinderen, die ondanks de gemeentelijke regelingen toch buiten de boot dreigen te vallen. Na zorgvuldige selectie zal onze penningmeester de kampprijs voor die kinderen halveren dan wel nullificeren. Donaties van andere bedragen zullen in het algemeen ten goede komen aan de activiteiten van het GVK.

Een bedrijf of instelling kan een financiële bijdrage van € 150,- of meer ook oormerken voor een nader met u te bepalen doel. Naast de voordelen van het reguliere Heldendom, wordt de naam van uw bedrijf of instelling verbonden aan een specifiek evenement, project of aankoop, dat door uw bijdrage bekostigd kan worden. Op die manier weet u precies wat er met uw geld gebeurt en in welk licht uw bedrijf of instelling geplaatst zal worden. Dus in plaats van dat uw heldendaad opgaat in een Groter Goed, kunt u zich van de overige Helden onderscheiden door ons heel gericht te helpen

Kortom, het Gouds Vakantie Kinderfeest zal er alles aan doen om u een op maat gesneden sponsorpakket aan te bieden, zodat u en wij met recht kunnen zeggen: “vakantiepret voor àlle kinderen”. Namens de kinderen, alvast hartelijk bedankt!


Reacties zijn gesloten.