Helden dag 2

Voor de ouders die de puzzelstukken hebben gezocht op de foto’s moeten we toch iets opbiechten. Er staan namelijk geen 9 puzzelstukken op de foto maar 8.

De dag begon met een jarige held. Onze Pien is vandaag 8 jaar geworden!

Op een verjaardagsfeest kan een taart natuurlijk niet achterblijven en de keukenploeg heeft dan ook een prachtige taart gemaakt. Een mooie roze met heel veel feestelijke hagelslag. Ze is goed verwend, onder andere door haar mama die al een cadeau had meegegeven en 1 van opa en oma.

Pien mocht ook cupcakes trakteren aan alle kinderen. Daar heeft iedereen natuurlijk enorm van gesmuld.

In de ochtend hebben de kinderen een spel met de Lions gedaan en daarna konden ze wat geld gaan besteden in de toko.

Vandaag is het thema van het menu Super Relaxed (aardappels, maiskolf en vissticks). We hebben nagevraagd in de keuken hoe zij op deze naam zijn gekomen want het leek ons niet super relaxed om voor zoveel mensen te koken. Wat je menu dan ook is 😉

Maar het schijnt dus heel therapeutisch te zijn om 25 kilo aardappels te schillen. Iets met een gesprek tussen pieper en persoon.

 

In de middag was het tijd voor een activiteit “De Wandeling”. Dit was een wandeltocht met allerlei vragen onderweg waarbij aardig wat kilometers zijn afgelegd. Ook was er nog tijd om bij het zwemmeertje te

 

De kinderen en leiding hebben ‘s avonds gesmikkeld van wok groente, gebakken aardappels, vissticks en als toetje IJS.

In de avond hebben de kinderen een klankschalen ervaring beleefd waarbij een ieder weer heerlijk tot rust kon komen.

Alleen was de rust niet voor iedereen weggelegd, op dit moment zijn een aantal groepen nog levend stratego aan het spelen in het bos om de laatste restjes energie kwijt te raken en zodat ze een lekkere nachtrust kunnen pakken.

  
 

Facebook Comments

Reacties zijn gesloten.