Kampkrant 2022 dag 6

Vandaag was het alweer de laatste volledige dag op het kamp. Men kan treuren of men kan er een feestje van maken! Na het ontbijt was er daarom veel tijd voor eigen invulling. Daarvoor werd natuurlijk eerst het lionsspel nog gedaan, zoals elke ochtend. Vandaag werd deze verzorgd door Aimely met 30 seconds in onderwaterthema!

Na het lionsspel begonnen de kinderen met eigen invulling. Er was een grote kleurplaat die een volledige tafel vulde, inclusief dozen met speciale stiften. Iedereen die zijn of haar kleurkunsten kwijt wilde, kon aanschuiven aan tafel en dit afwisselen met lasergamen in het bos! Ook werden de eerste aanstalten gemaakt tot het inpakken van de koffers, dit moest natuurlijk tussendoor ook gebeuren.

Tussen de eigen invulling van de kinderen door, is er door Nikki en Haylie een escape Room opgezet in de badkamer! De naam van de escaperoom was: Panic at the Titanic! Het is een levende puzzel waarbij de kinderen per groepje de ruimte ingingen en aan de hand van een storyline en verschillende hints een woordpuzzel op moesten lossen. Dit moest onder andere met sleutels en blacklights, om zo snel mogelijk de ruimte te kunnen ontsnappen met het wachtwoord. Het hele kamp is er doorheen gegaan, de één wat sneller dan de ander. De langste tijd was 34 minuten door groep 7 (Indy), die ook het meest fanatiek was van alle groepen. De uiteindelijke winnaars van de groepen, was groep 6 van Thyara met een tijd van maar liefst 22 minuten. Het was super chaotisch, maar ineens was er een antwoord! Het spelhok deed waar ze goed in waren, namelijk valspelen. Daardoor hadden ze een tijd van 6 minuten. Het was een mega groot succes!

Als avondeten was er rijst, groente en gehaktbalen. Dit maakte gecombineerd met 500 gehaktballen, gebakken uit en kroepoek heerlijke nasi! Na het eten gingen de kinderen zich omkleden en optutten. Het was namelijk tijd voor de disco! De voetjes gingen van de vloer en de nodige dansjes/koppels werden gemaakt. Na nog het nodige nakletsen en giechelen was het dan toch echt tijd voor bed. Morgenochtend komen alle ouders namelijk weer en is de week toch echt tot zijn einde gekomen.

Wij hebben genoten , van en met alle kinderen. Wat een heerlijke week en tot volgend jaar!

  
 

Facebook Comments

Reacties zijn gesloten.