Kampkrant 2022 dag 5

Kampkrant dag 5

Woensdag, breek de week! Vandaag hadden wij een gevuld programma met het Lionsspel, zwemmen en de spooktocht als nacht activiteit. De dag begon met een stevig ontbijt, gevolgd door het Lionsspel verzorgd door Samanta. Er werd een estafette gedaan op het volleybalveld in het bos. Na het lionsspel was er tijd voor eigen invulling door elk kind, zo als elke dag wisten de kinderen zich goed te vermaken met buitenspelen, knutselen, tekenen en/of lekker even bankhangen met een Donald Duckje. Al snel was het tijd om te vertrekken naar het zwembad! Net als gisteren was het warm weer en daarbij een goed moment om te gaan zwemmen.

Na de wandeling naar het zwembad, door het bos, konden de kinderen lekker gaan zwemmen en liggen op de handdoeken. In het zwembad gaf Sietske een duikclinic aan de kinderen die hier interesse in hadden. Er waren snorkels en flippers waarmee de kinderen in de weer zijn gegaan. Ook vandaag kregen alle kinderen een ijsje van onze fanatieke sponsor; Foeke!

Rond 18:00 kwamen de kinderen terug op locatie van het wandelen en is er op de beamer Just dance gezet en hebben de kinderen gedanst, zoals te zien op de foto’s. Al snel was het tijd voor avondeten, vandaag stonden kippensoep, patatjes met frikandellen op het menu! Die gaan er natuurlijk wel in bij ieder na het zwemmen. Als toetje aten we weer ijs! Verzorgd door het keukenteam en de keukenlions van vandaag; Samantha en Juliët.

Na het eten was er weer tijd voor eigen invulling door de kinderen en werd er weer Just Dance op de beamer gezet. De meeste leiding, Lions en oudste kinderen maakten zich ondertussen klaar voor de spooktocht! Een route door het bos die word uitgezet met lampjes en met onderweg verschillende leiding, Lions en oudste kinderen die zich verstoppen om de langslopende kinderen te laten schrikken. De meeste kinderen liepen in duo’s of met leiding samen, de spooktocht af. Skeletten werden aangekleed met gewaden en maskers en in bomen gehangen om de kinderen te laten schrikken, dit is goed gelukt! De kinderen waren onder de indruk en hebben het naar hun zin gehad, daar waar sommige kinderen het stiekem ook wel spannend vonden.

Bij terugkomst werd er een kampvuur gemaakt, maar door het late tijdsstip van de zonsondergang (en dus ook de spooktocht) waren de kinderen moe en gingen zij bij terugkomst rond 00:00 vrijwel direct naar hun bed.

Nog 2 nachtjes en dan weer naar huis, we gaan er hier nog een feestje van maken!

  
 

Facebook Comments

Reacties zijn gesloten.