Kampkrant 2023 dag 6

Wat hebben we heerlijk uitgeslapen met zijn allen. Het ontbijt was namelijk vrije inloop tot 11:00u. Dit was ook wel nodig, na alle drukke dagen en het vroege opstaan van de hele week. Na het ontbijt gingen we weer een Lionsspel spelen: pionnenvoetbal! Iedereen heeft fanatiek zijn eigen pion beschermd, maar uiteindelijk is iedereen gesneuveld.

Na een paar uur was het alweer tijd voor de lunch. De keuken heeft gezorgd voor heerlijke chocoladebroodjes. Dat ging er natuurlijk wel in. Groep 1,2 en 3 kozen ervoor om de lunch in het veld te houden met een picknick. Daar hebben de kleintjes zeker van genoten.

In de middag was er de mogelijkheid om verschillende activiteiten tegelijk de volgen. In de hoofdrol staat de escaperoom, samengesteld door Nikki en Anouk. Net als vorig jaar, was dit een groot succes. De snelste tijd was van groep 6 (Justin & Remco) met maar liefst17 minuten en 35 seconden.

Ook waren er spellen op het veld. Dit waren de geblinddoekte estafette en de buikschuifbaan. Vooral de baan lag erg goed in de smaak. Baan nat maken, buik insmeren met groene zeep en schuiven maar!  

Groep 1,2 en 3 hadden een ander programma. Zij gingen namelijk nog de Craxy88 uitvoeren. Alle opdrachten werden opgeschreven op het whiteboard. Vooral het opmaken van de leiding viel erg goed in de smaak. Wat een make-up artiesten zeg!

Avondeten was een waar feestmaal. Als hoofdgerecht was er nasi met groenten, kroepoek, atjar, augurken, kipsaté  en gebakken uitjes. Aangezien het de laatste avond op kamp is, moeten de toetjes worden opgemaakt. Dit betekent dat we konden kiezen tussen onder andere yoghurt, vla en ijs. Dat ging er natuurlijk goed in.

Na het avondeten ging een groot deel van de kinderen snel naar de kamers. Vanavond stond namelijk de enige echte disco op de planning. Nadat iedereen zijn mooiste kleren had aangetrokken, de haren had gekamd en de nodige make-up op had gesmeerd, was het tijd om naar de dansvloer te gaan. Daar werd de muziek verzorgd door duo “Leuk & Lollig”, oftewel: Mitchel en Justin. De muziek varieerde van “Country Road” naar “Flitsmeister” naar “Vakantie”.  Voor ieder was er wel wat in zijn smaak.

Om 23:30 u was de disco voorbij. Tijd om de tanden te poesten, pyjama’s aan te doen en voor de laatste keer naar de slaapzalen te vertrekken. Morgen om 09:30u worden alle kinderen weer opgehaald om naar huis te gaan.

Voor de allerlaatste keer, tot morgen!

  
 

Facebook Comments

Reacties zijn gesloten.