Kampkrant dag 0

Beste lezers,

Vandaag zijn de vrijwilligers vanaf de Sluis in Gouda vertrokken naar kamphuis De Ginkel in Leersum om de kampweek voor te bereiden. Dankzij de jaarlijkse steun van de Baanderij in Gouda, hebben wij in 1 keer alle spullen over kunnen brengen naar de kamplocatie. Om 13:00u waren de eersten aanwezig om de vrachtwagen in te laden met de spullen die gestald stonden op de Sluis.

Eenmaal aangekomen op de Ginkel werden de spullen uitgeladen en de persoonlijke spullen uitgestald op de verdeelde kamers. Het huis is vandaag grotendeels versierd in thema en de eerste maaltijd is gemaakt door de keuken. Even warmdraaien, maar wij hebben er allen vertrouwen in dat de kampweek weer een feest gaat worden. Wij zijn benieuwd naar hoe de kinderen het gaan vinden met de versieringen rondom het thema tot nu toe. Ook verheugen wij ons erg op de komst van de kinderen morgen!

De inloop begint om 13:00u, waar de ouders en kinderen worden opgewacht en verwelkomd op het kamp. We zien jullie graag morgen. Wij hebben er in ieder geval ontzettend veel zin in!

Morgen zal er een uitgebreidere kampkrant zijn, met onder andere een voorstelronde van alle aanwezige vrijwilligers.

Tot morgen!

  
 

Facebook Comments

Reacties zijn gesloten.