Kampkrant dag 1

Eindelijk is het dan zo ver, de kampweek kan beginnen! Om half twee kwamen de eerste kinderen al binnendruppelen bij de Ginkel. Na een Corona check mochten de kinderen het kamphuis betreden. Wel eerst even gedag zeggen tegen de ouders natuurlijk. Er waren veel bekende gezichten, maar ook een hele hoop nieuwe. Toch wel spannend, een week op een nieuwe locatie met allemaal nieuwe kinderen. Gelukkig hebben we daar iets op bedacht, namelijk het kennismakingsspel.

Voor we beginnen met het spel is er natuurlijk eerst het voorstelrondje. De keuken bestaat uit Bert, Mitchell en Saaffa. Verder is er het o zo belangrijke spelhok. Dit zijn niemand minder dan Mijke en Remco. De EHBO is Sebastiaan met indien nodig, hulp van Denise. Niet te vergeten zijn er nog de LIONS (leiding in opleiding). Dat Anouk, Hamza, Mitchel en Samantha. Zij worden begeleid door Tamara, die ook groepsleiding is.

Het kennismakingspel vindt plaats in het bos. Het bestaat uit vier spellen en elk groepje moet alle spellen voltooien. Eenmaal terug is het alweer tijd voor het avondeten. Vandaag zijn het patat en frikandellen. Dat gaat er bij iedereen wel in. Daarna mag iedereen lekker zijn eigen ding doen. De een springt het zwembad in en de ander leest een boekje.

Klokslag acht uur is het tijd voor een verassing. Dewi is jarig en haar moeder heeft drie (!) heeeerlijke taarten gebakken. Ook zijn er een aantal cadeaus die ze uit mag pakken. Wat hebben we met zijn allen gesmuld zeg!

Om de dag af te sluiten gaan we met zijn allen het bos in. Levend stratego it is. Een spel dat altijd met veel plezier wordt gespeelt. Nog even met zijn allen kletsen op de slaapzalen en dan is het toch echt tijd om te slapen. Het was een mooie eerste dag.

  
 

Facebook Comments

Reacties zijn gesloten.