Kampkrant 2022 dag 1

Kampkrant 2022 dag 1

Eindelijk is het dan zo ver, de kampweek kan beginnen! Om half twee kwamen de eerste kinderen al binnendruppelen bij de Ginkel. Na een snelle luizencheck bij ieder kind hebben alle ouders afscheid van hun kind kunnen nemen op het terras van de kamplocatie. Bij aankomst moest iedereen eerst even landen op de locatie. Al snel ging ieder zijn gang op het terrein of aan de tekentafel. Na alle spullen opgeruimd te hebben en de slaapzalen te hebben gezien samen met het groepje en hun leiding, was het tijd voor een voorstelronde:

van de leiding (Thyara, Haylie, Mitchel, Sietske, Vera, Nikki, Timo, Hanneke en Indy)

spelhok (Mijke en Remco)

keukenstaf (Bertus, Mitchell en Teun)

fotograaf (ook de kampreporter, Anouk, aangenaam)

Onze EHBO’er (Sebastiaan)

en de Lions (Aimely, Wilbert, Demi, Samantha en Juliët) met hun leiding (Tamara).

Vervolgens werd de jaarlijkse groepsfoto gemaakt en een kennismakingsspel werd gespeeld. Eerst in individuele groepjes, gevolgd door hetzelfde spel met alle deelnemers van het kamp samen!

Eenmaal klaar met het kennismakingsspel was er vrije tijd voor de oudere groepen, daar waar de jongere groepen alvast begonnen met het avondeten; soep (groente of kip) en POFFERTJES!! Om dit te verzorgen zijn er door de keuken en de keukenlion van vandaag, Juliët, maar liefst 1700 (!!!!!!!!!) poffertjes klaargemaakt! Als toetje hebben wij mogen smullen van stukken meloen.

Na het eten was er tijd voor de groepen om zich om te kleden en zich voor te bereiden voor het avondspel in het bos, namelijk Colonisten van Catan. Een spel waarbij verschillende groepjes grondstoffen ruilen met de andere groepjes, om zo huisjes te verzamelen. Het groepje met de meeste huisjes wint het potje. De jongste drie groepen onder leiding van Hanneke, Sietske en Vera hebben twee potjes meegespeeld. Daarna zijn ze teruggekeerd naar het kamphuis om te douchen en zich klaar te maken om naar bed te gaan na deze indrukwekkende eerste kampdag. De oudere groepen hebben twee extra potjes gespeeld en zijn hierna ook teruggekeerd naar de kamplocatie om uit te puffen bij het kampvuur. Rond 22:30 maakten ook zij zich klaar om naar bed te gaan.

Het was een mooie eerste dag met mooi weer, vele indrukken, bekende en nieuwe gezichten. De positieve toon is gezet voor deze kampweek! Wij hebben er ontzettend veel zin in!

  
 

Facebook Comments

Reacties zijn gesloten.