Kampkrant dag 6

De laatste volledige dag is aangebroken. De slaapkoppen komen langzaam binnen druppelen in de zaal. Even wat boterhammen smeren en dan de spullen klaarleggen. We gaan namelijk zwemmen vandaag in het Bosbad. Eerst nog even het laatste LION spel spelen met zijn allen. Dit is slingertikkertje. Daarna is het dan echt tijd voor het Bosbad.

Ongeveer half elf zijn wij met zijn allen naar het bospad gaan lopen. Na een half uur lopen komen we aan. Even een plek zoeken op de heuvel en dan meteen het water in. Er zijn drie zwembaden, een grote glijbaan, duikplanken, een zandbak en een groot veld waar lekker kan worden gespeeld. Zoals voor te stellen hebben alle kinderen zich prima vermaakt.

Het einde van de middag is het (helaas) weer tijd om naar het kamphuis terug te lopen. Dit is iets zwaarder dan de tocht op de heenweg, maar uiteindelijk heeft iedereen het gered. Vandaag staan er pannenkoeken op het menu. Die gaan er natuurlijk goed in na zo’n dag in het zwembad.

Ook staat er een verrassing klaar. Bert is namelijk al VIJFTIG jaar mee als leiding bij het GVK. Dit mogen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er is onder andere een mooie PowerPoint gemaakt met alle mooie momenten met Bert van de afgelopen 50 jaar. Met zijn allen is er voor dit moment ook een cadeau gekocht. Hierbij mocht iets lekkers niet ontbreken. Er is gezorgd voor een traktatie met tompoezen en cake. Hierop stond een foto van Bertus.

Na het avondeten hebben we ons klaargemaakt voor de disco. De nodige dansjes zijn gedaan en ook zijn er leuke foto’s gemaakt met alle vriendjes en vriendinnetjes. Na het laatste dansje is het dan echt tijd om te gaan slapen. Eerst kletsen we nog even na. Morgen worden we alweer door de ouders opgehaald. Het was een mooie, gezellige, vermoeiende maar vooral geslaagde week. Tot volgend jaar!

  
 

Facebook Comments

Reacties zijn gesloten.