Kampkrant 2023 dag 3

Inmiddels is de derde dag alweer aangebroken. Om 08:30u zaten alle kinderen alweer klaar aan tafel om te ontbijten. Tijdens het ontbijt werden de boterhammen voor de lunch gesmeerd. In de middag gingen we namelijk niet op locatie lunchen.

Na het ontbijt was het weer tijd voor het lionsspel. Deze keer was dit onder andere “slingertikkertje”. Na geindigd te zijn in een mega slinger met alle kinderen, was er ruimte om lekker je eigen ding te doen.

Daarna was het moment aangebroken. Tasjes mee, gevuld met zonnebrillen, bidons, zonnebrand, boterhammen en zwembandjes en opblaasbeesten. We gingen namelijk met zijn allen naar het zwembad!

De hele middag waren de kinderen aan het zwemmen, van de glijbaan aan het gaan, watergevechten aan het houden, ijsjes aan het eten en aan het zonnen. Het was een heerlijke dag.

Bij terugkomst zijn we met alle kinderen in het busje gaan zitten. Je leest het goed: met alle kinderen! Eigenlijk is het een busje voor 7 personen, maar meer dan 50 kinderen hebben hier een plekje in kunnen bemachtigen. Dit gaat natuurlijk niet. Help jij ons met passend vervoer?

Na deze geslaagde uitdaging, kregen we een een american pancake. Dit ging er na de drukke middag natuurlijk prima in. Als avondeten was het “Divali”. Hoe kunnen we dat nou beter vieren, dan met rijst, curry en naanbrood. Wat een heerlijke maaltijd!

In de avond zijn de jongste kinderen verplaatst naar de blokhut. Daar hebben ze genoten van een film, popcorn en chips. De oudste kinderen zijn het rode lichten spel gaan spelen. Vier kinderen sliepen in de zelf opgezette tent in het veld. De kinderen liggen dus redelijk verspreid over de locatie, maar liggen allemaal heerlijk in dromenland. Tot morgen!

  
 

Facebook Comments

Reacties zijn gesloten.