Kampkrant dag 5

Wat een nacht. We hebben allemaal lekker uitgeslapen. Dit is wel nodig na de spooktocht van gisteren. Iedereen is ook meteen in slaap gevallen. Na het nodige opstarten is het tijd voor het ontbijt. Tijdens het ontbijt hebben we voor Andrea en Pien gezongen. Andrea was gisteren jarig en Pien vandaag. Ze hebben een Snoepzak aan een slinger gekregen. Na het ontbijt hebben de kinderen een estafette spel gedaan met de LIONS. Andrea en Pien hebben hele mooie cadeaus gekregen. Andrea heeft een schrijf set gekregen en Pien heeft oogschaduw gekregen.

In de ochtend hebben we veel vrije tijd gehad en lekker gespeeld. Het was alweer tijd voor de lunch.

Bij de lunch hebben Andrea en Pien cup cakes getrakteerd. Deze hebben de meiden samen met Anouk gebakken en versierd. In de middag stond er wel een hele leuke activiteit op het programma!

In de middag hebben we in ons eigen bos gelasergamed! Dit hebben we in verschillende groepen gedaan. Alle kinderen waren enorm enthousiast. Na het lasergamen was er weer even vrije tijd, maar je kon ook mee doen aan just dance. Na de vrije tijd was het alweer tijd voor het diner.

Het avondeten bestond vandaag uit; doperwten met worteltjes, kipnuggets, krieltjes, appelmoes en een ijsje toe! Na het avondeten hebben we levend Cluedo gespeeld geheel in thema. We hadden verschillende karakters in het spel zoals; Een draak, een heks, een tovenaar, een dwerg, een gelaarsde kat, een elfje en een tovenaar.

Vandaag zijn we ook weer laat naar bed gegaan, maar dat mag de pret niet drukken, want morgen gaan wij zwemmen in het Bosbad.

Al met al was het een rustige dag, wij gaan lekker slapen! Tot morgen!

  
 

Facebook Comments

Reacties zijn gesloten.